AnaSayfa / Genel / Kahve falında elleri yok görmek

Kahve falında elleri yok görmek

Kahve falında elleri yok görmek zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elleri yok gördüyseniz:

  • Evde yaşanan sorunların ya da yaşadığınız yerdeki bir problem tekrar tanımlanabilir.

Kahve falında elleri yok görmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine işarettir.

Kahve falında eli yok görmek her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişinin yok olduğunu görmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına delalettir.

Kahve falında kabenin yok olduğunu görmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şeytanı yok etmek işlerini sabırla yoluna koyacağına, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına inanılır.

Kahve falında evin yok olduğunu görmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına delalettir.

Kahve falında dişlerinin yok olduğunu görmek zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dağın yok olduğunu görmek kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir