AnaSayfa / Genel / Kahve falında yokuş inmek

Kahve falında yokuş inmek

Kahve falında yokuş inmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, mallarının artacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, onları tebrik edeceğine, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına işarettir.

Kahve falında yokuş inmek gördüyseniz:

  • Maddi gelirlerinizi arttırmanın yollarını arayabilirsiniz.

Kahve falında yokuştan inmek kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, kafasının karışacağına inanılır.

Kahve falında yokuş aşağı hızla inmek karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, yardımının olacağına rivayet eder.

Kahve falında arabayla yokuştan inmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına tabir olunur.

Kahve falında yokuş aşağı kayarak inmek uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında bisikletle yokuş aşağı inmek çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine işarettir.

Kahve falında dik yokuştan aşağı inmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, konforundan da ödün vereceğine rivayet eder.

Kahve falında arabayla yokuş inmek yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yokuş aşağıya inmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir