AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan bal toplamak

Kahve falında ağaçtan bal toplamak

Kahve falında ağaçtan bal toplamak yapılan işin bol kazanç getireceğine, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, huzura erileceğine işaret eder.

Kahve falında ağaçtan bal toplamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere laf anlatmak veya bir şeyleri izah etmeye çalışmak, bir sincaptan uçmasını istemekle aynı şey olabilir.

Kahve falında ağaçtan bal toplamak sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında ağaç balı toplamak güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, son model arabaya sahip olacağına işarettir.

Kahve falında ağaç balı yemek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında ağaçtan bal almak borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan bal aktığını görmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçta bal kabağı görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaç balı görmek iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, yeni insanlarla tanışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçta bal görmek çok iyi sonuçlar vereceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir