AnaSayfa / Genel / Kahve falında bal pişirmek

Kahve falında bal pişirmek

Kahve falında bal pişirmek yeni bir işe gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına tabir olunur.

Kahve falında bal pişirmek gördüyseniz:

  • Fazla harcama yapmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında bal pişirmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında balkabağı pişirmek kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında tepside bal görmek eğitimlerinin iyi olacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında ağaç balı yemek evlat sahibi olunacağına, zenginliğe sahip olacağına inanılır.

Kahve falında saçına bal sürmek bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında ağaçtan bal aktığını görmek daha çok kazanç elde edeceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında ölünün elinden bal yemek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına inanılır.

Kahve falında parmakla bal yemek kötü hastalıkların iyileşeceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir