AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğurtlu mantı görmek

Kahve falında yoğurtlu mantı görmek

Kahve falında yoğurtlu mantı görmek maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, aile hayatının bozulacağına, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine işaret eder.

Kahve falında yoğurtlu mantı gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendiniz yapmalısınız.

Kahve falında yoğurtlu mantı görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yoğurtlu mantı yemek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında mantı pişirmek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamur mantı görmek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına alamet eder.

Kahve falında birinin mantı yaptığını görmek sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mantı çorbası görmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına inanılır.

Kahve falında mantı börek görmek tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, sonu hayırlı olacak bir izdivaca yorulmaktadır.

Kahve falında pişmemiş mantı görmek birçok kişiye yardım edeceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir