AnaSayfa / Genel / Kahve falında mantı börek görmek

Kahve falında mantı börek görmek

Kahve falında mantı börek görmek müjdeli haberle geleceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, olmayacak hayallere kapılacağına, rahatın yerine geleceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında mantı börek gördüyseniz:

  • Hatta, onlar sizden aynı taleplerde bulunabilirler.

Kahve falında mantı börek görmek kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında mantı satmak rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mantı sıkmak başarılarının kalıcı olacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin mantı yediğini görmek uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine yorulur.

Kahve falında kıymalı mantı yapmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mantı yapıldığını görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına delalet eder.

Kahve falında mantı almak alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, dertlerine derman bulacağına işarettir.

Kahve falında mantı yapanı görmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, dertlerin ve sorunların artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir