AnaSayfa / Genel / Kahve falında mantı pişirmek

Kahve falında mantı pişirmek

Kahve falında mantı pişirmek size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mantı pişirmek gördüyseniz:

  • Affedici olmaya çalışın.

Kahve falında mantı pişirmek dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mantı pişirdiğini görmek hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine inanılır.

Kahve falında mantı yaparken görmek her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine rivayet eder.

Kahve falında mantı yemek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mantı yapanı görmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına tabir olunur.

Kahve falında mantı istemek geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında mantı kestiğini görmek eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mantı sıkmak kudretli kişiler arasına gireceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir