Kahve falında saça yoğurt görmek

Kahve falında saça yoğurt görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine alamet eder.

Kahve falında saça yoğurt gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya kişisel planlarınızı ilgilendiren başlıklarda özgür alana ihtiyaç duyabilirsiniz.

Kahve falında saçına yoğurt sürmek başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine alamet eder.

Kahve falında saça yoğurt görmek kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saça yoğurt sürmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Kahve falında ölüye yoğurt yedirmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yoğurtlu ekmek görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, eşiyle bahtiyar olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşudan yoğurt almak eğer fal sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koyun yoğurt görmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kova yoğurt görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir