AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğurt bidonu görmek

Kahve falında yoğurt bidonu görmek

Kahve falında yoğurt bidonu görmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, doyasıya hasret gidereceğine, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yoğurt bidonu gördüyseniz:

  • Çok fazla bilgi paylaşmanız sizin aleyhinize sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında yoğurt bidonu görmek ufkunun açılacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına yorulur.

Kahve falında su bidonu almak çok büyük yenilikler yapacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine delalettir.

Kahve falında süt dolu bidon görmek okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına işarettir.

Kahve falında bir bidon su görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına alamet eder.

Kahve falında peynir bidonu görmek elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bidon su görmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, yanlış işlere girip mutsuz olacağına delalettir.

Kahve falında turşu bidonları görmek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, kişinin kendi başının çaresine bakacağına işaret eder.

Kahve falında bir bidon süt görmek edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir