AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bidon süt görmek

Kahve falında bir bidon süt görmek

Kahve falında bir bidon süt görmek yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında bir bidon süt gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi koruyun.

Kahve falında süt bidonları görmek işlerinin kolaylaşacağına, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine delalet eder.

Kahve falında bidonla süt görmek çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine inanılır.

Kahve falında süt bidonu görmek kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında süt dolu bidon görmek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına işaret eder.

Kahve falında bir bidon süt görmek prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına işarettir.

Kahve falında bidonda süt görmek iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına delalettir.

Kahve falında bidon su görmek kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına işarettir.

Kahve falında turşu dolu bidon görmek içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir