AnaSayfa / Genel / Kahve falında bidon su görmek

Kahve falında bidon su görmek

Kahve falında bidon su görmek büyük kayıplara uğrayacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, kişinin her işi severek yapacağına, kem gözlere geleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, kişinin can derdine düşeceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine, ikinci bir şans vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bidon su gördüyseniz:

  • Ne yapacağınız üzerine düşünerek zaman kaybetmek yerine tamamlamanız gereken işleri tamamlamalısınız.

Kahve falında bir bidon su görmek gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dolu su bidonu görmek uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan fal sahibinin elindeki malları çıkaracağına, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında içi su dolu bidon görmek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bidonla su taşıdığını görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına yorulur.

Kahve falında yarım bidon su görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine yorulur.

Kahve falında su bidonu taşımak ekmeğinin azalacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına delalet eder.

Kahve falında bidonla su almak ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su dolu bidon görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir