AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğurt bakracı görmek

Kahve falında yoğurt bakracı görmek

Kahve falında yoğurt bakracı görmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, rızıksız kalacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, kredi çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yoğurt bakracı gördüyseniz:

  • Başkalarının yaklaşımlarına yorum getirmemeye çalışın.

Kahve falında yoğurt bakracı görmek karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine delalettir.

Kahve falında bakraç yoğurt görmek maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bakraç görmek geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, haksızlıklara maruz kalınacağına delalettir.

Kahve falında bakır bakraç görmek kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına rivayet eder.

Kahve falında bakraçta süt görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarımsaklı yoğurt görmek fal sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yoğurtlu mısır ekmeği yemek ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine inanılır.

Kahve falında bakkaldan yoğurt almak başka insanları aldatmasına engel olacağına, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir