AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakraçta süt görmek

Kahve falında bakraçta süt görmek

Kahve falında bakraçta süt görmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında bakraçta süt gördüyseniz:

  • Süregelen duygusal ilişkileriniz biraz zorlaşabilir.

Kahve falında bakraçta süt görmek çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında bakraç yoğurt görmek büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, iyi halin geleceğine delalet eder.

Kahve falında bakır bakraç görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yoğurt bakracı görmek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında bakraç görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında süt helvası görmek sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sütten peynir yaptığını görmek kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine alamet eder.

Kahve falında süt toplamak yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir