AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakır bakraç görmek

Kahve falında bakır bakraç görmek

Kahve falında bakır bakraç görmek beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, hayırlı haberler getireceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında bakır bakraç gördüyseniz:

  • Olumlu kararlar verebilir, kararsız kaldığınız konularda bilginizi çoğaltarak karar verebilirsiniz.

Kahve falında bakır bakraç görmek çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bakraç görmek aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında bakraçta süt görmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine yorulur.

Kahve falında yoğurt bakracı görmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, imkanlarının genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bakraç yoğurt görmek iş hayatında büyük hezimetler alacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına rivayet eder.

Kahve falında bakır almak müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bakır saat görmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında bakır tepsi yıkamak konfor ve lüks içinde yaşayacağına, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir