AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğurtta kıl görmek

Kahve falında yoğurtta kıl görmek

Kahve falında yoğurtta kıl görmek atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında yoğurtta kıl gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden talepleri veya size sormak istediği sorularla sizin onlara sunabilecekleriniz arasında dağlar kadar fark olabilir.

Kahve falında yoğurt içinde kıl görmek başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kıllı yoğurt görmek farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında yoğurdun içinde kıl görmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında yoğurtta kıl görmek falı kapatan kişinin hevesinin kursağında kalacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına delalettir.

Kahve falında yüze yoğurt sürmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yoğurtlu sarımsak görmek hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, iş hayatında günah işleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında pilav yoğurt görmek varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında yoğurt mayalamak birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir