AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan yiyecek çıkarmak

Kahve falında topraktan yiyecek çıkarmak

Kahve falında topraktan yiyecek çıkarmak karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, iyiliğe ve güzelliğe, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında topraktan yiyecek çıkarmak gördüyseniz:

  • Her konuda düşünerek karar verin.

Kahve falında topraktan yiyecek çıkarmak elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine işarettir.

Kahve falında ağızdan yiyecek çıkarmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, beklenen mirasın alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında topraktan sarımsak çıkarmak işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına delalettir.

Kahve falında topraktan insan çıkarmak konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında topraktan altın çıkarmak hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, mutluluğunu çoğaltacağına yorulmaktadır.

Kahve falında topraktan havuç çıkarmak bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına işarettir.

Kahve falında toprakta patates çıkarmak bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında topraktan turp çıkarmak her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir