AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmakla bal yemek

Kahve falında parmakla bal yemek

Kahve falında parmakla bal yemek kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında parmakla bal yemek gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleriniz, ilişkileriniz veya ortaklıklarınız hakkında kendinizce fikirleriniz var.

Kahve falında parmakla bal yemek hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında acı bal yemek garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz bal yemek attığı adımların boşa çıkacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine yorulur.

Kahve falında ölüden bal yemek devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bal yağ yemek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balı ekmekle yemek yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında çiçekten bal yemek iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, hem dua alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabakta bal yemek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, içebileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir