AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşte yufka pişirmek

Kahve falında ateşte yufka pişirmek

Kahve falında ateşte yufka pişirmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında ateşte yufka pişirmek gördüyseniz:

  • Karşı cinsle kontak kurabilmek açısından da oldukça şanslısınız.

Kahve falında ateşte yufka pişirmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yufka pişirdiğini görmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçta yufka pişirmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yufka ekmek yapmak pişirmek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yufka açıp pişirmek yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında yufka yapmak pişirmek geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine delalettir.

Kahve falında tandırda yufka pişirmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, kazancının ve canın güvence altında olacağına rivayet eder.

Kahve falında yufka ekmek pişirdiğini görmek eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir