AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtık siyah ayakkabı görmek

Kahve falında yırtık siyah ayakkabı görmek

Kahve falında yırtık siyah ayakkabı görmek sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, doğruluğu bulacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yırtık siyah ayakkabı gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız, aileniz veya sosyal herhangi bir grupla bir araya gelmenizi sağlayacak planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında siyah yırtık ayakkabı görmek sağlığından ve ağız tadından olacağına, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yırtık siyah ayakkabı görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine delalettir.

Kahve falında tabanı yırtık ayakkabı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kendi ayakkabısını yırtık görmek malın ve paranın da arttıkça artacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabını yırtık görmek sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski yırtık ayakkabı görmek isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabısını yırtık görmek hayırlı kişiler ile tanışacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına inanılır.

Kahve falında ayağında yırtık ayakkabı görmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir