AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah yırtık ayakkabı görmek

Kahve falında siyah yırtık ayakkabı görmek

Kahve falında siyah yırtık ayakkabı görmek özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, işlerinin karışacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında siyah yırtık ayakkabı gördüyseniz:

  • Belli planlarınız, işleriniz veya düzenlemeler bazı değişiklikler ya da son dokunuşlar istiyor olabilir.

Kahve falında siyah yırtık ayakkabı görmek umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yırtık siyah ayakkabı görmek şansının hep açık olacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni yırtık ayakkabı görmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının ayağında yırtık ayakkabı görmek doktordan doktora koşturacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında ayakkabıyı yırtık görmek helal olmayana göz dikmeyeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yırtık ayakkabı diktirmek başarı ve zafer kazanacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yırtık ayakkabı almak yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında yırtık spor ayakkabı görmek yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir