AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabısını yırtık görmek

Kahve falında ayakkabısını yırtık görmek

Kahve falında ayakkabısını yırtık görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, fal sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabısını yırtık gördüyseniz:

  • Duruma göre bir program yaparak zaman kazanmaya çalışmalısınız.

Kahve falında ayakkabının yırtık olduğunu görmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında yırtık ayakkabı giymek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski yırtık ayakkabı görmek yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, akıl vereceğine inanılır.

Kahve falında önü yırtık ayakkabı görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, hileye, fesada bulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabını yırtık görmek geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında yırtık ayakkabı diktirmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabısını yırtık görmek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altı yırtık ayakkabı görmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, işlerine bereket geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir