AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah seccade görmek

Kahve falında siyah seccade görmek

Kahve falında siyah seccade görmek iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, uğranılan zararın paylaşılacağına, sorunların ve sıkıntıların artacağına delalet eder.

Kahve falında siyah seccade gördüyseniz:

  • Bazı konularda yaratıcılığınızı gösterme fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında siyah seccade görmek onu doyasıya yaşayacağına, haksızlıklara uğrayan fal sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında hediye seccade almak sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına işaret eder.

Kahve falında seccade hediye etmek yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin önüne seccade sermek desteksiz kalacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında seccade istemek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında seccade almak yolunda giden hayatın bozulacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında çok seccade görmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, ticarette ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında seccade satmak inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir