AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtık kanepe görmek

Kahve falında yırtık kanepe görmek

Kahve falında yırtık kanepe görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, birçok işin birlikte yapılacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, gittiği yolda yalnız kalacağına, zahmete ve derde düşeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yırtık kanepe gördüyseniz:

  • Hayatınızı farklı şekilde yaşamanın yolları üzerine düşünebilirsiniz.

Kahve falında yırtık kanepe görmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine delalet eder.

Kahve falında sarı kanepe görmek aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kanepe aldığını görmek yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına işarettir.

Kahve falında kanepe silmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında kanepe almak işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, kazancın yetmez olacağına tabir olunur.

Kahve falında kanepe satmak toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine rivayet eder.

Kahve falında pembe kanepe görmek ekmek bulamayacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında kanepe taşımak borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir