AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanepe aldığını görmek

Kahve falında kanepe aldığını görmek

Kahve falında kanepe aldığını görmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, kötü alışkanlıklarından arınacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kanepe aldığını gördüyseniz:

  • Şiddetli bir geçimsizlik, bir kavga ya da benzeri bir şey meydana gelebilir.

Kahve falında kanepe aldığını görmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni kanepe almak hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kanepe görmek ters giden durumların düzeltileceğine, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kanepe silmek rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine delalet eder.

Kahve falında kanepeden düşmek borçlanacağına, işini kaybedeceğine, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil kanepe görmek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil kanepe örtüsü görmek falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırık kanepe görmek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir