Kahve falında güneş ve yıldız görmek

Kahve falında güneş ve yıldız görmek başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında güneş ve yıldız gördüyseniz:

  • Değişik aksiliklere, engellemelere, yolculuklarda şanssızlıklar açıksınız.

Kahve falında ay güneş yıldız görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güneş ve yıldız görmek gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, güzel günlerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında güneş ay yıldız görmek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ay yıldız güneş görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında yıldızı tutmak bereket ve zenginlik bulacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birçok yıldızın kaydığını görmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına alamet eder.

Kahve falında düşen yıldız görmek uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında yıldız kaydığında dilek tutmak yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir