AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldız yağmuru görmek

Kahve falında yıldız yağmuru görmek

Kahve falında yıldız yağmuru görmek yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yıldız yağmuru gördüyseniz:

  • Hoşa gitmeyecek özel durumlar ilerin karışmasına neden olabilir.

Kahve falında yıldız yağmuru görmek sevinç gözyaşları dökmeye, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında yıldızları yakın görmek beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında yıldız seyretmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yıldız kümesi görmek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında teleskopla yıldızlara bakmak şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında yıldız falı baktırmak dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, çok büyük paralar kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında yıldızlara bakmak yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yıldız kayıp dilek tutmak eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir