AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateş bulutu görmek

Kahve falında ateş bulutu görmek

Kahve falında ateş bulutu görmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, işveren pozisyonuna geleceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına inanılır.

Kahve falında ateş bulutu gördüyseniz:

  • Zorluklar sonlandıktan sonra, hangi yönde ilerleyeceğinizi bulmanız daha kolay olabilir.

Kahve falında ateş bulutu görmek yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, hem itibar edineceğine yorulur.

Kahve falında bulutların üstünde oturmak hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, yeni bir ilişki yaşanacağına delalettir.

Kahve falında bulut olduğunu görmek cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına inanılır.

Kahve falında at şeklinde bulut görmek sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçakta bulut görmek kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında beyaz toz bulutu görmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulutları tutmak verdiği emeklerin heba olacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde beyaz bulut görmek kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir