Kahve falında yıldız tilbeyi görmek

Kahve falında yıldız tilbeyi görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine alamet eder.

Kahve falında yıldız tilbeyi gördüyseniz:

  • Bazı konularda sular ısınıyor.

Kahve falında yıldız tilbeyi görmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında tilsim görmek amaçlarına ulaşmaya, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında renkli yıldızlar görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yıldız küpe görmek kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yıldızname görmek inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında rengarenk yıldız görmek zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, fesada ve haksızlığa karışacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzlerce yıldız görmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yıldız kolye görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir