AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldız şeklinde altın görmek

Kahve falında yıldız şeklinde altın görmek

Kahve falında yıldız şeklinde altın görmek yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine yorulur.

Kahve falında yıldız şeklinde altın gördüyseniz:

  • Bırakın, diğerleri ciddi işlerle uğraşsınlar.

Kahve falında yıldız şeklinde altın görmek bir bebek sahibi olacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında yıldız şekli görmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hilal şeklinde ay ve yıldız görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Kahve falında yıldız şeklini görmek günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında kalp şeklinde altın görmek kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saç şeklini değiştirmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına yorulur.

Kahve falında gül şeklinde yüzük görmek dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalp şekli görmek işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir