AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalp şekli görmek

Kahve falında kalp şekli görmek

Kahve falında kalp şekli görmek önünü açacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kalp şekli gördüyseniz:

  • İçinden çıkılması zor durumlar veya dalgalı hareketler içinde olan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında kalp şeklinde küpe görmek herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine inanılır.

Kahve falında kalp şeklinde bulut görmek hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına delalettir.

Kahve falında kalp şeklinde balon görmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kalp şeklinde pasta görmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine alamet eder.

Kahve falında kalp şeklinde çiçek görmek maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, istediği arabaya bineceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı kalp şekli görmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalp şekli çizmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kalp şeklinde kolye görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir