AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah yıldız görmek

Kahve falında siyah yıldız görmek

Kahve falında siyah yıldız görmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah yıldız gördüyseniz:

  • Unutmayın ki kimseyi yapmak istemedikleri işler için zorlamamalısınız.

Kahve falında siyah yıldız görmek hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında siyah deniz yıldızı görmek yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünü yıldızları görmek kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında yıldız takımı görmek gururlandıracak işler yapacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yıldız resmi görmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına delalet eder.

Kahve falında yıldız şeklini görmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, güzel günlerin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz yıldızı bulmak büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yıldız tornavida görmek çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir