AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanların kavga ettiğini görmek

Kahve falında yılanların kavga ettiğini görmek

Kahve falında yılanların kavga ettiğini görmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, birlikte kâh ağlayacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, ısrarcı şekilde yoluna devam eden fal sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanların kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Fiziksel dağınıklığınız olabilir.Unutkanlık, sağa sola çarpmak veya birşeyler kırmak gibi şeylere dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında iki yılanın kavga ettiğini görmek can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında yılanların kavga ettiğini görmek sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine delalettir.

Kahve falında kocanın kavga ettiğini görmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında bir grubun kavga ettiğini görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına delalet eder.

Kahve falında kavga ettiğini görmek kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşlarla kavga ettiğini görmek yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evli çiftin kavga ettiğini görmek yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında kavga etmiş birini görmek fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir