AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavga etmiş birini görmek

Kahve falında kavga etmiş birini görmek

Kahve falında kavga etmiş birini görmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine inanılır.

Kahve falında kavga etmiş birini gördüyseniz:

  • Kendinizi biraz kontrol altına almazsanız davranışlarınız ters etkiler yaratabilir.

Kahve falında polisle kavga ettiğini görmek iyi geçiminin de bozulacağına, devlete hizmet etmeye işarettir.

Kahve falında işyerinde kavga ettiğini görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babanın biriyle kavga ettiğini görmek üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayla kavga ettiğini görmek bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kavga etini görmek kazancının da artacağına, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşla kavga ettiğini görmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine alamet eder.

Kahve falında anne ve babasının kavga ettiğini görmek üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına inanılır.

Kahve falında kavga ettikten sonra barışmak sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir