AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavga ettiğini görmek

Kahve falında kavga ettiğini görmek

Kahve falında kavga ettiğini görmek bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, duyguların karşılık bulacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine tabir olunur.

Kahve falında kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Ustalıkla idare etmeniz gereken büyük bir fırsatla karşılaşacaksınız.

Kahve falında kaynanasıyla kavga ettiğini görmek insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine işaret eder.

Kahve falında bir çiftin kavga ettiğini görmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babanın kavga ettiğini görmek birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akrabasıyla kavga ettiğini görmek iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında eşinin kavga ettiğini görmek korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kardeşinin kavga ettiğini görmek kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, işlerin günden güne açılacağına rivayet eder.

Kahve falında kavga etmeyi görmek endişeli durumların son bulacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında birilerinin kavga ettiğini görmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir