AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşlarla kavga ettiğini görmek

Kahve falında arkadaşlarla kavga ettiğini görmek

Kahve falında arkadaşlarla kavga ettiğini görmek belalara denk gelmeyeceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, elindekileri de kaptıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarla kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Bazı şeyler için daha bir süre beklemeniz gerekebilir.

Kahve falında okul arkadaşıyla kavga ettiğini görmek yaşama isteğinin artacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında yakın arkadaşınla kavga ettiğini görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına inanılır.

Kahve falında bir arkadaşınla kavga ettiğini görmek kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında yakın arkadaşıyla kavga ettiğini görmek kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşıyla kavga ettiğini görmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın kavga ettiğini görmek kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşların kavga ettiğini görmek hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine işarettir.

Kahve falında kavga ettiğin arkadaşını görmek güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir