AnaSayfa / Genel / Kahve falında balı ekmekle yemek

Kahve falında balı ekmekle yemek

Kahve falında balı ekmekle yemek sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, işlerin yoluna gideceğine, kötü olayların meydana geleceğine, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine delalettir.

Kahve falında balı ekmekle yemek gördüyseniz:

  • İşinize konsantre olmalısınız.

Kahve falında yağlı ballı ekmek yemek çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmek bal yemek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, makam sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında ekmeğe bal sürüp yemek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine alamet eder.

Kahve falında bal ekmek yemek çok eğleneceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına delalettir.

Kahve falında ekmek ve bal yemek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında ballı kaymaklı ekmek yemek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında ballı tereyağlı ekmek yemek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, yaşamına bakacağına alamet eder.

Kahve falında ekmek üstü bal yemek işten yana şansının açık olacağına, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir