AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek ve bal yemek

Kahve falında ekmek ve bal yemek

Kahve falında ekmek ve bal yemek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, her zaman sevgi göreceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, zor bir döneme girileceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine inanılır.

Kahve falında ekmek ve bal yemek gördüyseniz:

  • Konuşmaktan kaçınmayın.

Kahve falında ekmeğe bal sürüp yemek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine inanılır.

Kahve falında ballı kaymaklı ekmek yemek fal sahibinin şansının açılacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine işarettir.

Kahve falında bal ekmek yemek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, kendini dünya malları edinmeye vereceğine delalettir.

Kahve falında yağlı ballı ekmek yemek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ekmek bal yemek aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ekmek arası bal yemek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmek ve bal yemek kısmetlerinin artacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ballı tereyağlı ekmek yemek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir