AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanla dans etmek

Kahve falında yılanla dans etmek

Kahve falında yılanla dans etmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, her geçen gün başarılarının artacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanla dans etmek gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar ya da işler iniş çıkışlı bir seyir izleyebilir.

Kahve falında yılanla dans etmek bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yılanın dans ettiğini görmek zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakışıklı bir erkekle dans etmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında gelinlik giyip dans etmek çok büyük kazançlar getireceğine, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında işyerinde dans etmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, elini eteğini hayattan çekeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğinin dans ettiğini görmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tek başına dans etmek birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, rahat bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisiyle dans etmek parasının her geçen gün artacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir