AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanının aktığını görmek

Kahve falında kanının aktığını görmek

Kahve falında kanının aktığını görmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kanının aktığını gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmenize yardım edecek şeylerle zaman geçirebilirsiniz.

Kahve falında kızlık kanının aktığını görmek maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, alkış alacağına tabir olunur.

Kahve falında kanın aktığını görmek bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, yeni kapılar açılacağına alamet eder.

Kahve falında adet kanının aktığını görmek kazancının epey düşeceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi kanının aktığını görmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kanının aktığını görmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına yorulur.

Kahve falında başkasının kanının aktığını görmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine işarettir.

Kahve falında adet kanı yıkadığını görmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aybaşı kanı görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, kalabalıktan uzak olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir