AnaSayfa / Genel / Kahve falında göz akması görmek

Kahve falında göz akması görmek

Kahve falında göz akması görmek dertleşerek moral bulacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, mutlu olacağınıza, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında göz akması gördüyseniz:

  • Olay yaratmaya ya da olayları büyütmeye çalışan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında gözünden yaş aktığını görmek aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine işaret eder.

Kahve falında göz akması görmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında gözünden irin aktığını görmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında gözünden kan aktığını görmek büyük sorunlar yaşanacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine yorulur.

Kahve falında gözünden iltihap aktığını görmek külfetinin ve yükünün artacağına, uykusuz geceler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözlerinden kan aktığını görmek kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, işlerinin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında zift aktığını görmek verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı su aktığını görmek sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, ticarette başarılı olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir