AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerine yılan atıldığını görmek

Kahve falında üzerine yılan atıldığını görmek

Kahve falında üzerine yılan atıldığını görmek işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, para kazanmasına da vesile olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazançlı bir ortaklık kurulacağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üzerine yılan atıldığını gördüyseniz:

  • İşleri halledebilecek yetenekte kişi bulmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında yılanın üstüne atıldığını görmek eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üzerine yılan atıldığını görmek bazen işsiz ve aşsız kalacağına, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eline dikiş atıldığını görmek hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında hapishaneye atılmak bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yumruk atıldığını görmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında denize atıldığını görmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında köprüden atıldığını görmek sorunlarının azalacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamur atıldığını görmek yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir