AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın ısırması görmek

Kahve falında yılanın ısırması görmek

Kahve falında yılanın ısırması görmek lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, sahip olunan gücün kaybedileceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, ekmeğinin azalacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yılanın ısırması gördüyseniz:

  • Zor ya da sıkıcı bir yolculuk yapmanız mümkündür.

Kahve falında zehirli yılan tarafından ısırılmak hayatının başarılarla dolacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah yılan tarafından ısırılmak her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında ısıran yılanı öldürmek yeteneklerini geliştirmeye, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına rivayet eder.

Kahve falında yılan ısırılmak sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kobra yılanı tarafından ısırılmak çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına yorulur.

Kahve falında siyah yılan ısırması görmek fesatlıklar içinde kalınacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine işaret eder.

Kahve falında yılanın ısırmasını görmek iş ve zaman kaybına uğrayacağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına rivayet eder.

Kahve falında ısıran yılan görmek bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, kafasına göre birini bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir