AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın içine girdiğini görmek

Kahve falında yılanın içine girdiğini görmek

Kahve falında yılanın içine girdiğini görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, tövbelerin kabul olacağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılanın içine girdiğini gördüyseniz:

  • Yapacağınız şeyler üzerinde sizden yaşça küçük veya büyük kişilerin ya da çocuklarınızın etkisi olabilir.

Kahve falında yılanın koynuna girdiğini görmek evde dinlenmek zorunda olacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine yorulur.

Kahve falında yılanın eve girdiğini görmek hayatının adeta cennete döneceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında yılanın toprağa girdiğini görmek haksızlıklara uğrayan fal sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanın ağzına girdiğini görmek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında ağzından yılan girdiğini görmek geniş geniş yaşayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın deliğe girdiğini görmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında yılanın içine girdiğini görmek işinde aranan biri haline geleceğine, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında yılanın vücuduna girdiğini görmek anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir