AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın ağzına girdiğini görmek

Kahve falında yılanın ağzına girdiğini görmek

Kahve falında yılanın ağzına girdiğini görmek kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, kazancın daha da artacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yılanın ağzına girdiğini gördüyseniz:

  • Diğerlerinin beklentilerine göre harekete kakıştığınızda veya planlar yaptığınızda, siz hazır olmanıza rağmen onların olmadığını fark edebilirsiniz.

Kahve falında yılanın ağzına girdiğini görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, gelişiminin hız kazanacağına yorulur.

Kahve falında ağzına yılan girdiğini görmek hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına işaret eder.

Kahve falında birinin ağzına yılan girdiğini görmek hedeflere ulaşamayacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağzından yılan girdiğini görmek ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında ağzına örümcek girdiğini görmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında örümceğin ağzına girdiğini görmek huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine rivayet eder.

Kahve falında ağzına böcek girdiğini görmek bazı başka desteklere kavuşacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında yılanın yuvasına girdiğini görmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir