AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın vücuduna girdiğini görmek

Kahve falında yılanın vücuduna girdiğini görmek

Kahve falında yılanın vücuduna girdiğini görmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Kahve falında yılanın vücuduna girdiğini gördüyseniz:

  • Rahatlamaya ihtiyacınız var.

Kahve falında yılanın vücuduna girdiğini görmek manevi anlamda da huzur içinde olacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücuduna yılan girdiğini görmek mesleki anlamda geriye düşüleceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında solucanın vücuduna girdiğini görmek kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yılanın koynuna girdiğini görmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına alamet etmektedir.

Kahve falında sırtına yılan girdiğini görmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın içine girdiğini görmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında yılanın yuvasına girdiğini görmek zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağzından yılan girdiğini görmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir