AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın toprağa girdiğini görmek

Kahve falında yılanın toprağa girdiğini görmek

Kahve falında yılanın toprağa girdiğini görmek düzeninin sarsılacağına, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, önünü göremez olacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanın toprağa girdiğini gördüyseniz:

  • Katılık veya ödün vermemek işe yaramayabilir.

Kahve falında yılanın toprağa girdiğini görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toprağa girdiğini görmek kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın ağzına girdiğini görmek rızkının bollaşacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine alamet eder.

Kahve falında yılanın deliğine girdiğini görmek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, mallarının da hayırlı olacağına alamet eder.

Kahve falında yılanın yuvasına girdiğini görmek böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın vücuduna girdiğini görmek uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine delalet eder.

Kahve falında yılanın deliğe girdiğini görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında evine yılan girdiğini görmek rakiplerin teker teker alt edileceğine, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir