AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın boğulduğunu görmek

Kahve falında yılanın boğulduğunu görmek

Kahve falında yılanın boğulduğunu görmek bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına işarettir.

Kahve falında yılanın boğulduğunu gördüyseniz:

  • En ikna edici tavsiye, düşünce veya önerilerinize rağmen, bazen insanları kendilerinden korumak zordur.

Kahve falında yılanın boğulduğunu görmek hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılanlarla boğuştuğunu görmek yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılan tarafından boğulmak uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için falı kapatan kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına alamet eder.

Kahve falında yılanı boğmaya çalışmak aile hayatında sevinileceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılanla boğuştuğunu görmek hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılan boku görmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine inanılır.

Kahve falında birinin suda boğulmak kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına alamet eder.

Kahve falında birini boğmaya çalışmak dargınların barışacağına, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir