AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan boku görmek

Kahve falında yılan boku görmek

Kahve falında yılan boku görmek parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yılan boku gördüyseniz:

  • Ufak tatsızlıklar canınızın sıkılmasına neden olabilir.

Kahve falında yılan boku görmek kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, üzüntülerin daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın boğulduğunu görmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, iyiliklerden yüz çevirmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanlarla boğuştuğunu görmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan tarafından boğulmak yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, fenalıkta bulunmaya işaret etmektedir.

Kahve falında yılanla boğuştuğunu görmek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılanı boğmaya çalışmak kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına yorulur.

Kahve falında suda boğulan köpeği kurtarmak yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, uğranılan zararın paylaşılacağına delalettir.

Kahve falında kardeşini boğulmaktan kurtarmak kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir