AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanla boğuştuğunu görmek

Kahve falında yılanla boğuştuğunu görmek

Kahve falında yılanla boğuştuğunu görmek kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, prestij kaybı yaşanacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, malının da hiç olacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanla boğuştuğunu gördüyseniz:

  • Ertelemeler, rötarlar veya yanlış anlaşılmalar sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında yılanı boğmaya çalışmak geniş bir ev satın alacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında yılanla boğuştuğunu görmek maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, yeni bir semte taşınılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılan tarafından boğulmak hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, çok zor duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılan boku görmek birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına yorulur.

Kahve falında yılanın boğulduğunu görmek işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına inanılır.

Kahve falında yılanlarla boğuştuğunu görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boklu tuvalet görmek insanlar tarafından daha çok sevileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ırmakta boğulan birini kurtarmak bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir