AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt helvası görmek

Kahve falında süt helvası görmek

Kahve falında süt helvası görmek günden güne daha artan başarılar kazanacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına işaret eder.

Kahve falında süt helvası gördüyseniz:

  • Zamanınızı sevdiğiniz kişilerle geçirebilir, fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz.

Kahve falında süt helvası görmek yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında birinden helva almak aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, hakkını alacağına işaret eder.

Kahve falında helva dağıtmak Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı helva görmek bol nimete kavuşulacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına alamet eder.

Kahve falında helva yaptırmak aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüye helva yapmak böylece hayatının kolaylaşacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına işaret eder.

Kahve falında helva yemek görmek yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü helvası yemek huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir